Maak van elke dag een magische dag!
15 september 2015 

Maak van elke dag een magische dag!

Dat moment van ontwaken… dat moment waarop je ziel na de nacht de sferen verlaat en je weer je aardse taken oppakt…. ik vind het een magisch moment. En om die magie mee te nemen én zelfs vooruit te sturen, de dag in, doe ik een paar hele fijne oefeningen. Ik deel ze met jou in dit blog zodat ook jij van iedere dag een magische dag kunt maken.

Op de volgende eenvoudige, praktische manier zorg jij er voor dat je elke dag een super krachtige energetische basis voor jezelf legt, waar je je echt heel goed bij zult voelen. Begin elke dag in Liefde, Kalmte en Kracht en maak van iedere dag een magische dag – dat verdien jij toch?!

  • Zet je wekker 5 minuten eerder (of voor de échte enthousiastelingen: 10 of zelfs 15 minuten).
  • Leg je handen op je buik en neem de tijd om bewust, rustig en diep adem te halen tot in je buik.
  • Vanuit je ademhaling verbind je jouw hart heel bewust met het Universum en met jouw persoonlijke spirithelpers.
  • Haal vervolgens je krachten uit de nacht op, en ook je inzichten en nieuwe ideeën. Ze waren er, ze zijn van en voor jou, dus haal ze op!
  • Voel daarna vanuit welke energie je van de komende dag een succesvolle dag gaat maken, een magische dag, een dag waar jouw hart WOW van zal roepen…..
  • Adem die energie in, verbind je ermee. Wie wil je zijn…. hoe wil je je gedragen…. wat wil jij doen…. wat wil jij in de wereld brengen vandaag…. Adem het in….. laat je hart spreken, kies de juiste energie en maak jouw innerlijke keuzes voor vandaag.
  • Uiteraard kies je voor een energie die ook jouw eigenwaarde voedt.
  • Ten slotte verheug je je op de dag en de energie die jij kiest. Zie de dag al voor je, voel de energie, voel de resultaten…. en ENJOY!

Laat je me hieronder alsjeblieft weten hoe jij jouw dag begint en wat je ervaart als je deze tips toepast? Ik ben zo benieuwd!

joke schippers
Door

joke schippers

op 24 September 2015

Hallo Jolanda. Dank je wel voor de tips , ze klinken eenvoudig en goed om te doen. Morgenvroeg ga ze uitproberen. Wat ik regelmatig doe als start van de dag is even de tuin in en dan die ademhalingsoefening waarbij je je armen omlaag beweegt en uitademt en dan weer omhoog en inademt.Omdat ik vaak vroeg ben is het nog donker en dan geniet ik even van de stilte en de sterrenlucht.( als het tenminste niet regent ) en na het ademen een koepeltje zetten.( ik realiseer me nu dat ik vergeet verbinding te maken met mijn hart!!) ga ik op letten. Als ik zo de dag begin dan loopt het veel rustiger en soepelere dan wanneer ik uit bed vlieg en snel, snel aan de gang ga. dank je wel ook voor de meditatie. liefs Joke

Jolanda Linders
Door

Jolanda Linders

op 25 September 2015

Lieve Joke, dank voor jouw reactie! Volgens mij hebben we een magische combinatie te pakken als we eerst 'mijn' programma doen, en dan het jouwe! Lijkt me heerlijk!! Veel plezier met de meditatie, ik ben benieuwd of jij er net zulke bijzondere, liefdevolle ervaringen mee zult hebben als ik van anderen gehoord heb. Ik hoop het voor je want dat verdien je echt! Lieve groet, Jolanda

José van Gool
Door

José van Gool

op 20 April 2017

Lieve Jolanda, deze blog, deze oefeningen ga ik morgen vroeg oppakken en doen...Ik heb eerder ervaren hoeveel kracht het mij gaf, hoe ik met mjjn kern, mijn hartekracht verbonden bleef. Wat er ook gebeurde, ego nam het niet over...Nu ik dit weer terug lees, besef ik hoe ik op sta...Hoe dat veranderd is. Ik spring uit bed, kinderen er uit of hup snel omkleden, ontbijt, krant, kinderen naar school begeleiden zoeoef weg! Werk..Ik sta niet stil bij de o zo waardevolle en krachtige energie! Om er uitgeput van te geraken...Ik ga terug naar de basis, terug naar mezelf, naar mjjn krachtige bron... Beginnend bij deze mooie start van de dag...

Jolanda Linders
Door

Jolanda Linders

op 21 April 2017

Lieve José, ik ben blij dat ik je weer heb mogen inspireren met dit blog. Zorg goed voor jezelf, zo'n magische vrouw als jij verdient een magisch begin van de dag!

Anton Geers
Door

Anton Geers

op 26 September 2015

Hoi Jolanda, Mijn dag begin meestal met de eerste rite van de oude Tibetaanse oefeningen. Met horizontaal gestrekte armen rechtop te gaan staan en 21 rondjes met de klok mee draaien(van links naar rechts)of een Chi Neng Qi gong oefening. Ik ga jou tips zeker toepassen. Alvast bedankt voor de meditatie. Een warme groet Anton

Jolanda Linders
Door

Jolanda Linders

op 28 September 2015

Beste Anton, Wat leuk om van je te horen :-) Mooi om jouw dag zo te beginnen, met oefeningen die al door zovelen gedaan en dus bekrachtigd zijn. Veel plezier met de meditatie, laat je me weten wat je er van vindt? Hartegroet terug Anton!

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down