Over succes, balans en de zin van ziekte - Interview door Veronika Rutten

Over succes, balans en de zin van ziekte - Interview door Veronika Rutten

Wat was het inspirerend, de boeklancering van Veronika Rutten op 16 juni 2019. Ze heeft het toch maar mooi gedaan! ⁠Haar boek ‘In 10 stappen vertrouwen na ziekte’ heeft voor mij om verschillende redenen veel betekenis. ⁠

 

  • Ten eerste omdat ik zelf vanaf mijn 14e levensjaar met de nodige uitdagingen geconfronteerd word op gezondheidsvlak.
  • Ten tweede omdat mijn cliënten vaak ook te maken hebben met gezondheidsperikelen.
  • En ten derde omdat Veronika mij geïnterviewd heeft en vragen heeft gesteld over ziekte, balans en succes en dergelijke. Enkele uitspraken daarvan zijn in haar boek beland, daar ben ik best trots op.

 

Grappig. Ik krijg al meer dan 20 jaar met regelmaat te horen dat ik zelf een boek moet schrijven – en dat is helemaal waar – maar het komt er maar niet van. En toch belanden mijn uitspraken op deze manier ook in een boek, zoals eerder bij de boeken van Jan Kleyn en Susan Smit of in interviews voor verschillende tijdschriften. ⁠

Ooit komt het er van… dan gaan mijn gidsen en ik er een prioriteit van maken om een dijk van een boek te schrijven. Maar voor nu ben ik gewoon hartstikke blij voor Veronika!

Maar terug naar dat interview. Dat interview vond plaats in 2017, en ging dus over de zin van ziekte, gezondheid, balans en succes.

Het zijn vragen en thema’s waar ik sinds jaar en dag heel veel met de spirits over gesproken heb en onderzoek naar heb gedaan. Laat ik zeggen dat ik de algemene – in mijn beleving zeer oppervlakkige – spirituele opvatting ‘dan heb je ergens een emotionele blokkade’ niet onderschrijf, integendeel zelfs.

 

Bekijk de video als je wilt weten wat mijn unieke visie is (en niet schrikken van mijn prednisonhoofd…. godzijdank ben ik er in de tussentijd in geslaagd om daar vanaf te geraken). En vergeet je niet om jouw visie hieronder met me te delen? Ik kijk uit naar je feedback, vast bedankt!

 

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down