Vraag Maar Raak! - Webinar
12 maart 2016 

Vraag Maar Raak! - Webinar

21 maart 2016, 19:30 uur.

In dit Q&A webinar beantwoord ik (bijna) al jouw vragen: geef jij me jouw vragen, dan krijg je van mij helderheid en praktische tips terug. En vanwege alle enthousiaste en ontroerende reacties tijdens alle eerdere webinars, zal ik ook dit keer natuurlijk weer met een mooie meditatie/healing afronden.

Doe gezellig mee en leg mij en mijn helpers het vuur aan de schenen door goede vragen te stellen. De beste vraag wordt beloond met een skype consult van een half uur!

Zorg je er alsjeblieft voor dat je algemene vragen stelt die voor iedereen interessant zijn? 

 

Je kunt vragen stellen over:

 • hoe je van hoogsensitiviteit je allergrootste kracht kunt maken zodat je jezelf en je business tot bloei brengt
 • hoe je moeiteloos de juiste keuzes kunt maken
 • hoe je uit de vicieuze cirkel van de oneindige twijfels kunt komen
 • hoe je al je kennis toe kunt passen in de praktijk
 • hoe je blokkerende, belemmerende overtuigingen los kunt laten
 • hoe je uit de mallemolen in je hoofd kunt ontsnappen
 • hoe je je vitaliteit terug kunt krijgen
 • hoe je beter met prikkels om kunt gaan
 • hoe je je relaties kunt verbeteren
 • hoe je naar je gevoel kunt leren luisteren
 • hoe je je hart kunt volgen
 • het ontwikkelen van zelfvertrouwen
 • gidsen, engelen, reïncarnatie, sjamanisme
 • hoe je vanuit authenticiteit je bedrijf kunt bezielen en jouw gaven met de wereld kunt delen

 

Stel jouw vragen – vanaf nu – hieronder in het reactieveld dan worden ze tijdens het webinar behandeld. Alleen die vragen die op deze pagina staan, worden behandeld. Doe je best om dat consult van een half uur in de wacht te slepen door een vraag te stellen die voor iedereen heel waardevol is!

Tot slot zou ik het heel erg waarderen als je deze pagina zou willen delen. Mijn helpers en ik willen zoveel mogelijk coaches helpen om zichzelf en hun business tot bloei te brengen. Wij hebben een missie 🙂

Heb jij je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel alsnog op deze pagina: https://jolandalinders.com/vraag-maar-raak-webinar/

Tot 21 maart, ik kijk er enorm naar uit!

 

Willem Boon
Door

Willem Boon

op 15 March 2016

Als ik een persoon of een inductor heb kan ik rake dingen zeggen, als ik die direct benoem. Als ik er over nadenk, wat mij ook vaak overkomt gaat de waarheid verloren. Mijn probleem is dat ik niet kan onderscheiden wat mijn denkwerk is of wat ik voel, want horen of zien is er niet bij. Is het misschien beter dat ik stop met psychometrie of is er een manier om dit beter onder controle te krijgen? Het gaat er mij om dat ik eerlijk en authentiek overkom en de consultant(e) help.

Bertine
Door

Bertine

op 16 March 2016

Ben net aan een nieuwe baan begonnen en zit helemaal in mijn hoofd, waardoor ik slecht slaap. Hoe kom ik uit mijn hoofd?

Evert Jan
Door

Evert Jan

op 17 March 2016

Beste Jolanda en helpers, Wat fijn om weer mee te kunnen doen met het aanstaande webinar :-) Ik heb met mijn gids overlegd welke vraag ik jullie zal stellen. Welnu, inhakend op de keuzes die jij hebt gemaakt binnen je praktijk, is het maken van keuzes/beslissingen voor mij ook een belangrijk punt ongeacht de uitkomst ervan. Twijfels, andere angsten en verschillende omstandigheden kunnen het keuzeproces nadelig beïnvloeden. Keuzes vanuit het hart maken lijkt mij de beste optie. Ondanks dat het hoofd nog al eens met me op de loop gaat is het soms lastig te vertrouwen op het verstand. Is het belangrijk om bij het maken van keuzes zowel het hart als het gezonde verstand te raadplegen? Heb je andere tips die mij verder kunnen helpen? Alvast bedankt voor jullie hulp en tot aanstaande maandag! Evert Jan

Corine
Door

Corine

op 18 March 2016

Hoe kom ik in beweging. Bij mij blijven plannen vaak in mijn hoofd zitten waardoor de twijfel toeslaat en ik niet weet wat ik moet kiezen en vervolgens doe ik dus niks. Hoe kan ik dat anders doen?

Marian Wijers
Door

Marian Wijers

op 18 March 2016

Beste Jolanda, Ten eerste heel fijn dat je dit organiseert en dat ik hier aan mee kan doen. Ik weet wat ik wil en dat is mijn eigen pedicurepraktijk laten opbloeien. Ik wil ongeveer 3 dagen werken en dat zal ik geleidelijk aan met klanten moeten gaan opbouwen. Hier heb ik zin in. Ik weet dat ik hier voor moet gaan. Ik weet niet of mijn man, die net als ik ook een nieuwe start moet maken met werk ( en we zijn de jongsten niet meer) nog werk zal ik vinden. Dus gaan we het samen financieel wel redden? Leef met de dag, leef hier en nu etc, ik weet dat zo is, maar toch houd ik maar die bezorgdheid of we het wel gaan redden en niet weer in een financieel gat gaan komen. Dat financiële gat heeft voor heel veel ellende gezorgd. Ik heb ook heel veel van deze periode geleerd Deze zorg blijft maar in mijn hoofd zitten. Dus mijn vraag is: hoe kom ik van die zorg af? Marian

Belinda
Door

Belinda

op 20 March 2016

Hai Jolanda! Ik heb afgelopen maandag de sessie met jou en en je helpers "ontmoet je gids en vindt jezelf" mogen beleven en nu heb ik een erg belangrijke vraag: De eerste dagen voelde ik me helemaal geweldig, vol zelfvertrouwen en zelfs energie ,ondanks een burnout. Maar nu ineens, word ik erg gespannen als ik me even lekker wil afsluiten om terug te gaan naar mijn gevoel en heb ik ook het gevoel dat het stil blijft.Ik krijg een prop in mijn keel en dat is voor mij een teken dat er iets is wat ik niet kan uitspreken. Het lijkt wel alsof "iets"niet wil dat ik de confrontatie met mezelf aanga. Meditaties werken niet en ik blijf maar in mijn hoofd zitten. Ik mis het fijne gevoel en ik wil het terug! Help! ;-) Warme groet, Belinda

Sonja van de Rijt
Door

Sonja van de Rijt

op 20 March 2016

Lieve Jolanda, Doelen stellen vanuit je hart en vanuit je hartekracht behalen, is het mooiste wat er is! Of het Misschien dat je nog eens kunt uitleggen hoe dat nu in zijn werk gaat en wat als je je doel behaalt hebt? Hoe "weet" je dat dan?

Rick Riemersma
Door

Rick Riemersma

op 20 March 2016

Beste Jolanda en Helpers, Bedank dat ik mee mag doen, ik ben met een studie begonnen voetreflextherapie deze is bijna afgerond en ik wil eigenlijk met de studie acupunctuur gaan beginnen maar die is een moeilijke studie en ik weet eigenlijk niet of ik dit aankan en kan combineren met mijn gezin en mijn bedrijf .😁dit is mijn brandende vraag want ik wil na 22 jaar mijn huidige bedrijf te hebben gehad een totaal andere weg inslaan.

Caren
Door

Caren

op 20 March 2016

Hoi Jolanda. Leuk dat je dit doet. Mijn vraag. Wat is mijn roeping in dit leven qua werk en carriere? Van welke banen word ik gelukkig?

rene
Door

rene

op 20 March 2016

Hallo Jolanda. Mijn vraag is als volgt. Ik ben vanplan in mei naar Italië te gaan om mijn cursus voor te bereiden. Is het een goed plan om de cursus in Italië in september dit jaar al te laten plaats vinden of toch even wachten tot begin volgend jaar.

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 20 March 2016

Wat is voor mij de beste manier om met mijn gidsen/engelen in contact te komen?

Rita
Door

Rita

op 21 March 2016

Als je van je klanten te horen krijgt dat ze dankbaar zijn voor de inzichten en antwoorden die je ze gegeven hebt (intuïtief/spiritueel), maar dat je zelf niet voelt dat je het goed doet. Dat je niet durft te accepteren dat je goede adviezen geeft. Hoe kun je jezelf wèl dat schouderklopje geven? Waarom lukt me dat zo slecht .....

Vlada
Door

Vlada

op 21 March 2016

Beste Jolanda, Ik ben inderdaad hoogsensitief. Er is veel gebeurd afgelopen jaren/tijd en ik ken inmiddels veel verklaringen voor. Ben blij en dankbaar voor waar het naar toe heeft geleid. Er is nog iets waar ik niet makkelijk uit kan komen: waarom bestaat zelfvernietigingsmechanisme? Hoe kom je daar uit? Ben een tijd hier mee bezig om oplossingen te vinden, steeds kleine stapjes en stapjes terug. Ik blijf innovatief om steeds iets nieuws uit te vinden om dit uit te zoeken en hieruit te komen. Dient het ergens toe? Al klinkt het paradoxaal. Mag ik daar helderheid over krijgen? Alvast bedankt voor je antwoord!

Karin
Door

Karin

op 21 March 2016

Hoi Jolanda, Hoe krijg ik rust in mijn hoofd, zelfvertrouwen en kan ik hierdoor in mijn kracht komen en blijven. Voel me vaak niet goed genoeg en keur soms mezelf nog af. Zodat ik mijn doelen kan leven?

Karin
Door

Karin

op 21 March 2016

Hallo, Hoe kan ik deelnemen aan het webinar? Ik heb zojuist hierboven een vraag gesteld maar heb geen link ontvangen? Alvast grote dank.

Lynn
Door

Lynn

op 21 March 2016

Hoi Jolanda en helpers, Hartelijk dank dat jullie dit doen. Graag zou ik willen weten hoe ik mijn hart kan blijven volgen? Ik vind het moeilijk en heb angsten als ik bijv. positieve aandacht krijg in een groep. Voel me dan zo onzeker.

Karin
Door

Karin

op 21 March 2016

De healing was top Jolanda en helpers! ♥ Grote dank hiervoor.

Jolanda Linders
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down