Page content

Testimonials

Susan Smit“Jolanda Linders heeft het vermogen om ons met deskundigheid, liefde en intuïtie te begeleiden naar het verleden, voor onze geboorte. Het is een ervaring die een diep begrip geeft van het heden en alles in een nieuw, groter perspectief zet.”

Susan Smit, schrijfster van romans en boeken over persoonlijke groei. www.susansmit.nl

Susan Smit beschrijft in haar boek ‘De Zweefmolen’, hoe zij haar regressiesessie bij mij ervaren heeft.

 

“Bijna ieder ondernemer heeft het wel eens, het loopt niet zo lekker, je weet niet wat je nu wel en niet moet doen, de energie stroomt niet vrijelijk. Kortom je zit even “vast” en weet niet exact wat je moet gaan doen. Op dat moment is er maar één die je weer kan helpen, dat is Jolanda. Zij zorgt er op een hele fijne en discrete wijze voor dat je zelf met het antwoord komt. En een antwoord uit je diepste zelf is het meest krachtige wat er is! Waardoor je weer scherp krijgt wat je wilt gaan doen en nog belangrijker energie van krijgt! Daarnaast is haar werkwijze en omgang heel plezierig en fijn, zelden iemand meegemaakt die zo respectvol, zonder oordeel met je vraagstuk omgaat.”

Charles Giesberger, oprichter Let’s Creaid, voor het ontwikkelen van vrijwilligersprogramma’s voor talentontwikkeling, medewerkersbetrokkenheid en teambuilding. www.letscreaid.com

 

Margriet Darwinkel

“Jolanda is erin geslaagd mij weer echt in contact te brengen met mijn hart en het weer te leren vertrouwen. Een hart dat door een aantal levensgebeurtenissen in combinatie met hoogsensitiviteit was “verwond” en op slot gegaan, en echt blij functioneren en vrij leven in de weg stond. We hebben het uitgewerkt en geheeld en dat geeft veel kracht, en maakt dat ik met veel meer focus werk en leef en met liefde voor mezelf.
Ze heeft me handvatten gegeven en technieken geleerd waar ik nog steeds gebruik van maak en me in contact gebracht met mijn gids. En dat op een zuivere, down to earth en spirituele wijze. Een krachtige combinatie!”

Margriet Darwinkel, coach en oprichter van de Happy Family Academy, www.happyfamilylife.com

 

“Ik ken Jolanda inmiddels al jaren. Ooit heb ik een regressiesessie bij haar gedaan en de laatste jaren vaker intensieve cursussen en trajecten bij haar gevolgd. Toen ik een Traject op maat bij haar reserveerde had ik heel helder voor ogen wat ik wilde: een stevig fundament onder mijn coachingspraktijk leggen. Zodat ik mijn missie – waarvan ik sterk voelde dat het ‘de bedoeling’ is – de vorm geven die daarbij hoort.
Het zijn ongelofelijk boeiende en intensieve maanden geweest. Het is bijzonder om te ervaren hoe de keuze voor dit leven samenhangt met wat ik wil gaan doen in mijn bedrijf. Van veel businesscoaches kun je allerlei businessstrategieën leren, maar Jolanda verstaat als geen ander de kunst om tot in de kern de verbinding tussen de keuze voor dit leven en je bedrijfsmissie te leggen… waarbij alles draait om het doorgeven van krachten die je zelf hebt bevrijdt.
Mijn lievelingsklant is niet zomaar iemand waar ik (toevallig) voor heb gekozen, maar is een persona van diegene die mijn kracht het hardst nodig heeft. Het is bijzonder en soms zelfs ontroerend dat mijn lievelingsklant me (tijdens meditaties) alles kan en ook wil vertellen over wat zij van mij nodig heeft (in producten en diensten) en wat zij van mij wil zien (in de communicatie). Hierdoor is er een solide fundament onder mijn bedrijf gelegd.
In dit hele proces zijn we ook aan de slag gegaan met de sabotagepatronen die mij weerhielden om te gaan voor mijn missie. Dat vond ik op momenten ontzettend beangstigend. En dan was Jolanda er altijd weer om mij liefdevol en tegelijkertijd heel beslist de helpende hand aan te reiken om samen de pijnen te helen en transformeren. Mijn ZELFvertrouwen is dankzij het traject enorm toegenomen en ik voel zo veel liefde en toewijding voor mijn missie. Mijn bedrijf is tot bloei gekomen waar ik ontzettend van kan genieten en ik kan nu eindelijk vol liefde zeggen: dit ben ik!”

Karin van Kooten, coach, www.karinvankootencoaching.nl

 

Afgelopen maand heb ik de online training en persoonlijke sessie ‘Ontmoet je gids en vind jezelf’ gedaan. Het was heerlijk om op ontdekkingsreis te gaan en de waardevolle oefeningen en meditaties hebben me al snel meer rust en inzicht gebracht. De live sessie was geweldig, om samen met Jolanda mijn gids weer te ontmoeten en onder haar begeleiding terug te gaan naar eerdere levens. Heel intens en bijzonder! Ook de afsluitende sjamanistische healing was heel fijn. De dag na de sessie heb ik onwijs veel knopen doorgehakt, waar ik anders wel weken over zou lopen dubben! Omdat ik méér wil van dit alles en deze flow door wil zetten, ga ik nu door met het VIP traject ‘Succesvol in jouw kracht’. Jolanda & co zijn geweldige begeleiders en ik kan niet wachten om te zien wat het komende halfjaar allemaal teweeg gaat brengen! <3

Toen ik het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject reserveerde, wilde ik leren hoe ik veel meer vanuit mijn hart zou kunnen leven, zonder dat mijn hoofd me daarbij in de weg zou zitten. Mijn missie wilde ik verder onderzoeken naar aanleiding van de eerste sessie Ontmoet je Gids & Vind Jezelf. Ik wilde werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling: meer zelfvertrouwen ontwikkelen en alle overbodige ruis uit mijn leven elimineren om Succesvol in Mijn Kracht te kunnen staan!
Het allerbeste aan dit traject vond ik de opbouw en de variatie. Zowel zelf aan de slag met de werkbladen, de rituelen en de live -sessies. De begeleiding van jou, Jolanda: stimulerend, confronterend, open, helder èn liefdevol!
Het was geweldig om concreet met mijn gids te leren samenwerken en samen doelen te realiseren. Mijn gids legde vaak nieuwe ideeën op tafel, waar ik zelf niet aan gedacht had. Ik voel me altijd gesteund en ik weet bij wie ik altijd terecht kan voor wijze raad en dat is ontzettend waardevol!
Door het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject is mijn zelfvertrouwen sterk verbeterd. Het lukt nu veel beter om mijn energieën te verzorgen en energiek mijn dagen in te vullen. Als mijn hoofd vol ideeën zit, maak ik tegenwoordig mindmaps, een van de aanbevelingen uit het traject. Ik beleef nu alle volle manen en maak daar heerlijke rituelen van, dat maakt mijn heel hart blij. Aan de hand van de HarteKrachtbooster heb ik geleerd mijn dagen veel fijner, efficiënter in te plannen en gedurende de dag mijn energie in de gaten te houden. Ik heb oude angsten onderzocht en getransformeerd. Ik heb mezelf leren kalmeren en geruststellen in stress-situaties. Ik ben me helemaal bewust van mijn WOW factor en kan aan de hand daarvan makkelijker keuzes maken. Ik heb de waarde van krachtvoorwerpen leren kennen en heb daar veel steun aan. Ik heb geleerd om successen, groot of klein, te vieren! En… Ik sta veel beter in contact met mijn ‘voertuigen’: speelsheid en creativiteit en dat is een groot cadeau!
Ik ben heel blij dat ik het afgelopen half jaar onder jouw begeleiding heb kunnen werken aan mijn ontwikkeling! Ik vond de cadeautjes na de live-sessies ook zo enorm leuk! Helemaal met de persoonlijke noot erbij, ik lees het met regelmaat terug en dat geeft elke keer weer moed. Ik heb het al vaker gezegd, maar kan het niet genoeg benadrukken: Ik vind je een fantastisch mens en een geweldige mentor/ inspirator! Jouw aanpak en begeleiding is er één uit duizenden. Persoonlijk, bijzonder en verrijkend.

Sanne van der Wal, holistisch therapeut & intuïtief coach. www.sanneschijn.nl

 

Victoria LagerweyToen ik het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject reserveerde, was ik op zoek naar hoe ik weer vanuit mijn hart kon leven.
Ik vond het heel fijn dat dit traject echt ‘op maat’ is. En het allerbeste aan de sessies in de praktijk was de energie die er was. Ik kon al mijn vragen stellen voordat we aan de sessie begonnen. En dat er geen uitvlucht mogelijk is 😉
Het was heel gewoon en heel bijzonder om met mijn gids te leren communiceren. Het geeft mij oprecht het gevoel alles te kunnen vragen zonder veroordeeld te worden en een zuiver antwoord te krijgen. Zelfstandig te kunnen zijn zonder het alleen te hoeven doen.
Dit VIPtraject heeft me gebracht waar ik naar op zoek was. Mijn basis is veranderd van wankel naar stevig in mijn schoenen staan. Ik vind mijzelf vaak weer alles waard. Ik heb nu de energie en de moed om aan mijzelf te werken en niet aan de hele wereld eerst. Hierdoor ben ik duidelijker naar de buiten wereld en zij naar mij. Ik kom mensen tegen die meer op mijn niveau zitten waar ik blij van word. Ik kan beter op eigen benen blijven staan nu ik vertrouw op mijn eigen krachten.
Ik ben zielsgelukkig dat ik dit traject bij jou heb gedaan. En ik blijf leren van jou, van mijzelf en van mijn gids. Ik beveel je zeker aan aan andere mensen want ik sta helemaal achter de manier waarop jij en je helpers te werk gaan. Ik heb zelf ervaren dat het echt werkt.
Victoria E. Lagerwey, Coach voor hoog sensitieve kinderen met inzet van paard/pony. www.paardencoachingaponi.nl

 

BelindaDoornbos2

“Voor ik ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ reserveerde, had ik last van onzekerheid en onrust.
Door de Online Training werd ik bewuster van mezelf. Aan alle onderdelen heb ik wat gehad en de meditatie vond ik het fijnst.
Door de Sessie bij Jolanda ontdekte ik waar mijn onverklaarbare verdriet, angst en onzekerheid vandaan kwamen. Dat ik daardoor mijn hart afsloot en niet kon genieten van al het moois dat mijn leven biedt. Het was GE-WEL-DIG om met mijn gids te leren communiceren!
Nu, na de Online Training en de Persoonlijke Sessie, heb ik rust. Ik voel me zekerder en ik voel me geliefd, kortom: gelukkiger! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik ook daadkrachtiger ga worden. Ik kan wel zeggen dat mijn trilling is veranderd!
Ik beveel deze Online Training met de Persoonlijke Sessie ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ zeker aan. Het heeft mij zo ontzettend geholpen om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren, dat gun ik iedereen!”

Belinda Doornbos, Leefstijlconsulente bij Longevity Praktijk Purity

 

Esther Benard

“Ik was nog niet zo lang bezig met mijn spirituele ontdekkingsreis en liep tegen een onzekerheid aan, die mij ervan weerhield te geloven in mijzelf en zichtbaar te durven zijn als startende ondernemer. Ik had zelf al het één en ander geprobeerd… maar, het lukte mij niet om bij deze beperkende overtuigingen te komen en hier verandering in te brengen.
Voor mij is het bijzonder waardevol geweest om te ontdekken waar mijn onzekerheid is ontstaan… en uit welke bronnen ik kracht kan putten om in mijn licht te gaan staan. De ontmoeting met mijn gids heeft mijn leven veranderd en bovendien was het bijzonder om mijn eigen kracht te ervaren in het leven wat ik met hem gedeeld heb.
Jolanda is een liefdevolle, inspirerende en integere vrouw. Het was een unieke ervaring om met haar, mijn gids te mogen ontmoeten… en tools aangereikt te krijgen waarmee ik in mijn innerlijke kracht kan blijven staan.
Ik beveel Jolanda zeker aan anderen aan want ze heeft veel goeds en wijsheid te bieden. Ze is als persoon een fantastische vrouw… en professioneel gezien is ze ook heel goed. Alles is tot in de puntjes verzorgd.
Super bedankt Jolanda!”

Esther Benard, expert op het gebied van coaching met paarden bij verslaving gevoelige, http://back-2-life.nl/

 

“Toen ik het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject reserveerde, was ik op zoek naar een betere verbinding met mijzelf. Op zoek naar een manier om beslissingen te nemen vanuit mijzelf in plaats beslissingen gebaseerd op de mening van anderen. Het allerbeste aan dit VIPtraject vond ik de stapsgewijze opbouw, de kennismaking met mijn gids en je nuchtere aanpak. Ik vind het een heel bijzonder idee dat mijn gids altijd bij mij is. Alleen is dus nooit alleen. Er heeft echt een essentiële verschuiving plaats gevonden in hoe ik naar de dingen kijk. Het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject heeft me opgeleverd dat ik heb leren communiceren met mijn ZELF. Letterlijk. Ondanks alles wat ik rationeel wist heb ik nooit geweten hoe. Ik weet dat ik mijn beslissingen gewoon simpelweg kan checken. En de laatste tijd merk ik dat ik de beslissingen ook een fundering kan geven in mijzelf. Dus ik schiet niet zomaar weer een andere kant op. Ik zou je zeker aanbevelen. Ik waardeer je nuchtere en duidelijke aanpak. Ik zou je naar iemand anders omschrijven als een coach die veel geeft, die duidelijke kaders stelt, die stipt is in reageren en qua afspraken. Kortom erg prettig. ”

Gery Stevens, SEOspecialist en websitecoach bij Geryaal, https://geryaal.nl/

 

“Jolanda Marielle GiesbergerLinders is voor mij de meest nuchtere en ‘down-to-earth’ therapeut en coach die bestaat.
Het feit dat Jolanda met gidsen werkt komt op mij verre weg van ‘wazig’ en ‘vaag’ over, omdat zij niet jouw toekomst voorspelt, maar precies zegt waar het op staat, waar je nu mee worstelt en geeft handvatten in hoe je dit kunt aanpakken.
Jolanda verstopt zich niet achter ‘vakjargon’ maar zegt gewoon wat ze ziet, ervaart en hoort. Hiervoor gebruikt Jolanda zeer heldere en scherpe voorbeelden, waardoor het bij mij binnenkomt en ik het niet alleen snap met mijn hoofd, maar ook ervaar dat het klopt. Jolanda geeft handreikingen waarmee je zelf direct aan de slag kan.”

Marielle Giesberger, ontkiemer van therapeuten en coaches in het waarmaken van hun missie door een bloeiende praktijk, www.watisjouwpit.nl

 

“Jolanda (en helpers), dank jullie wel voor je steun en toeverlaat tijdens dit traject. Jullie hebben me gered uit een zwart gat. Nu kan ik mijn leven vervolgen op een manier zoals deze voor mij is bedoeld! Mijn EEUWIGE DANK hiervoor!!!”

 

Het allerbeste van mijn Traject op Maat vond ik de live sessies in Frankrijk. Graçay voelt als de natuurlijke plek om het proces zijn werk te laten doen en de sessies te laten beklijven; de schoonheid en de stilte van de omgeving helpen enorm en een weekje weg uit mijn eigen omgeving maakt zo veel verschil.

Jij werkt tijdens de sessies zo toegewijd met dito uitwerking. Als jij gaat trommelen gaat de Hemel open. Ongeëvenaard. Iedere keer weer. Wonderen bestaan echt!

We hebben zulke stevige stappen kunnen zetten. Sindsdien is mijn leven anders in meerdere opzichten:
Ik ben een gelukkig mens; dat gevoel ervaar ik in ‘alles’ wat ik doe en hoe ik het nu vanuit Liefde doe. Mijn leven heeft zin en betekenis gekregen door het antwoord op een aantal levensvragen, zodat nu ook de prioriteit in mijn leven anders is. Ik gedraag me kosmisch volwassen; ik beken nu kleur en neem verantwoordelijkheid. Ik heb de kracht van kosmisch leiderschap ervaren en leren toepassen (zij het in de basis; er is nog veel meer). En ik kan mijzelf op mijn spoor houden; ik hoef alleen maar te herstellen als ik een keer van mijn spoor ben – zo eenvoudig – een keer diep in- en uitademen en hop.
De stappen maken mij bewust van mijn kracht, kleur en verantwoordelijkheid. Het is aan mij!

Ik ben zéér tevreden over de resultaten. Ik heb op alle vlakken zo veel meer ontvangen: de relatie met mijzelf en de Kosmos, mijn relatie met mijn vrouw is intens verbeterd en gegroeid. De verdieping en vooral de manier waarop de uitwerking beklijft door jouw intensieve begeleiding en verbondenheid. Je bent gedurende het gehele traject voelbaar, in alles. Da’s jouw commitment! > 100%!

Ik hoop dat er meer mensen komen die voelen dat zij een echte stap kunnen zetten en bij jou aan het juiste adres zijn. Ik hoop dat je nog heel lang voor klanten kunt blijven werken.

Meneer X

 

“Voordat ik deze afspraak maakte, zat ik met veel vragen waar ik geen antwoord op vond en ik liep vast op mijn levenspad door patronen die ik niet wist te doorbreken. Ik twijfelde aan mezelf en aan mijn intuïtie, ondanks de cursussen die ik in de loop der jaren gevolgd heb voor mijn persoonlijke groei.
Door ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ heb ik inzicht gekregen in mijn zielsbestemming en sta ik weer in contact met mijn ware zelf, ik voel mijn kracht weer en weet hoe ik die kan gebruiken om mijn oude wonden te helen. Ik voel me krachtiger en sterker en ik wankel niet meer. Ik weet wat mij te doen staat om het leven te creëren waar mijn hart naar verlangt. Ik durf nu zonder enige twijfel te vertrouwen op mijn gevoelsindrukken en daar ook naar te handelen. Ik voel me herboren!
Door het contact met mijn gids ging er een wereld voor mij open. Het gevoel nooit meer alleen te zijn en dat ik altijd mijn mentor bij me heb – dit voelt zo krachtig, alsof ik de wereld aan kan. Ik voel me gezegend dat hij zo dicht bij me mag zijn. Ik ervaar dit als een groot geschenk.
Van de online training tot de dag van de sessie en de nazorg – echt alles zit zo goed in elkaar.
Je ging volledig door het vuur om mij het maximale uit mezelf te laten halen. De tijd, het geduld, de uitleg en de inzichten die je mij gaf. Vol passie en liefde voor je werk, was je er volledig voor me. Alles wat je omschrijft en garandeert op jouw site heb je meer dan waar gemaakt. Ik ben jou en je helpers jou onwijs dankbaar voor hetgeen wat jullie neer hebben gezet. Mijn leven heeft een positieve wending gekregen dankzij jullie. Wat een pracht mens ben jij, je zit in mijn hart.
Ik zou niet weten hoe jij jouw diensten kunt verbeteren, ik ben een en al lof!!! Als je op zoek bent naar je ware zelf en inzicht wilt krijgen in alle thema’s op je levenspad, dan is ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ de beste investering in jezelf ever!!!”

Ilse Aarts, Verpleegkundige Spoedeisende Hulp

 

“Voordat ik het traject reserveerde, twijfelde ik over heel veel dingen in het leven, vooral door mijn gebrek aan gezondheid. En ik twijfelde aan mijn lichaam omdat ik niet kon doen wat ik wilde. Al was me inmiddels niet meer zo duidelijk wat ik dan wel wilde doen.
Ik kreeg enorme inzichten door terug te gaan naar vorige levens en te ontdekken dat ik nu nog ‘dingen’ van deed die ik mijn vorige leven ook deed. Ik kreeg daardoor ook inzicht in mijn huidige fysieke klachten.
Het ontmoeten van mijn gids was een bijzondere, liefdevolle ervaring. Ik word er weer heel blij van nu ik er weer aan denk.
Inmiddels ben ik vrienden met mijn lichaam. Ik zorg voor mezelf en als ik rust nodig heb dan neem ik die, zonder boos te zijn hierom. Sterker nog ik ben er nu trots op want ik zorg voor mezelf en mijn kracht neemt toe. Het gaat echt al beter met me: mijn lichaam is zich aan het herstellen van 15 jaar ziekte en ik ben zo enorm trots hierop!
De MP3-meditaties van Jolanda helpen mij hier heel erg goed bij en ik gebruik die dan ook meerdere malen in de week.
Ik vind Jolanda fantastisch. Ze is een prachtige krachtige vrouw waar ik veel van heb mogen leren. Ze heeft me handvaten gegeven die ik zal blijven gebruiken. En ze heeft me enorm verrast met de bijzondere adviezen die ze gegeven heeft. Daarbij heb ik ook heerlijk met haar gelachen tijdens de consulten wat het bijzonder fijn maakte! Ik blijf haar zeker volgen!”
Barbara Jacobi, administratief medewerkster

 

Voordat ik Ontmoet je Gids & Vind Jezelf reserveerde, had ik vooral moeite met mijn emotionele aanvallen van boosheid die niet tegen te houden waren. Bovendien was ik er erg aan toe om contact te maken met mijn onbewuste en met het hogere.
Bij de Online Training heb ik genoten van de meditatie en van jouw uitleg over hoofdgids, gidsen en engelen.
Het beste aan de live sessie vond ik jouw honderd procent afstemming en liefde.
Het voelde heel liefdevol en warm om mijn gids te ontmoeten. Ik ben me nog lang niet altijd bewust van zijn aanwezigheid. Hij is nog geen vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven geworden, maar het groeit. En soms, zomaar ineens, is hij er. Vaak met humor.
Het belangrijkste dat na Ontmoet je Gids & Vind Jezelf veranderd is, is mijn zelfvertrouwen. In die zin dat ik nu bevestigd ben in mijn diepe weten, dat ik van kind af aan al heb. Vaak probeerde ik me aan te passen aan het denken van die ander. Daar ben ik nu definitief mee gestopt. Daardoor voel ik me innerlijk krachtig. Ik verdedig me niet meer, zeg ook minder over wat ik denk, maar ervaar.
Ook het inzicht in mijn vorige levens helpt me. Waar de boosheid vandaan komt bijvoorbeeld. Waardoor ik hem makkelijker los kan laten.
Ik zou echt niet weten hoe jij jouw diensten kunt verbeteren, Jolanda. Ik denk dat jij in dit vakgebied een kei bent. Ik vind jou een fijne en bijzondere vrouw die zelf door veel is heengegaan met behulp van haar gidsen. Dit gun jij iedereen en dat draag je ook uit. Ik beveel je diensten zeker aan.

Trudy Schambergen, dramadocente/actrice/zangeres

 

“Voordat ik het traject reserveerde, had ik moeite met luisteren naar mijn hart, ik kon de stem van mijn hart niet herkennen. Ik liet mijn hoofd overuren draaien en had het gevoel van mijn ware pad weg te zijn gedwaald. Het allerbeste van het traject vond ik het maken van de mind maps (zo simpel maar zo effectief) en de sessies in de praktijk. Maar het meeste impact heeft het ontmoeten van de vrouwen gemaakt die ik ooit ben geweest, zij hebben mij laten zien wat mijn ware aard is; door mijn ziel in andere lichamen te zien en te voelen, heb ik mijzelf in dit leven ook teruggevonden.

Het ontmoeten van mijn gids was geweldig. Het voelde alsof wij in een draaikolk omhoog werden getrokken, ik werd er letterlijk duizelig van. In het begin was het onwennig om met mijn gids te communiceren, maar wel meteen heel effectief. Mijn gids helpt mij om mijn ‘problemen’ te relativeren en mijzelf af en toe wat minder serieus te nemen. Nu wordt het steeds vaker een gewoonte om even aan mijn gids te denken en met hem te communiceren.

Mijn hele leven is veranderd. Zo heb ik na 6 jaar mijn relatie op een goede manier beëindigd, omdat ik door het traject leerde wie ik echt ben en wat ik wil. Dat bleek niet meer te matchen met mijn relatie.

Ik zou dit traject zeker aanbevelen aan andere mensen die open staan voor dit soort hulp en ook enige ervaring hebben in mediteren (zodat de praktijksessies ten volste kunnen worden benut). Duizendmaal dank lieve Jolanda!!!!!”

Donna, ondernemer.

 

MoVanVersendaal“Voordat ik reserveerde, voelde ik me overspoeld door prikkels (vooral in groepen) en twijfelde ik aan mezelf, ik had het gevoel anders te zijn dan de massa, niet genoeg te zijn. Het allerbeste aan het traject vond ik dat ik veel meer bewustzijn kreeg over wie ik echt ben, en dan vooral met betrekking tot mijn hooggevoeligheid.

Jolanda, jouw onvoorwaardelijke steun en aanmoediging als die van een leeuwinnenmoeder heeft me steeds weer over drempels heen getrokken. Jij bent steeds in me blijven geloven en heb dit op een zeer overtuigende manier naar me geuit als ik het zelf niet meer kon vanuit het Hart. Door het traject geloof ik weer in mezelf en ik voel me hierbij gesteund door het universum, ik voel me verbonden. Ik heb zeker gevonden waar ik naar op zoek was. Ik beveel dit traject dan ook aan alle sensitieve mensen aan!”

Mo van Versendaal, Hulpverlener verslavingszorg, Mindfulness en Qi gong trainer

 

 

RomeeGerritsenToen ik het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject reserveerde, twijfelde ik enorm aan mijn eigen kunnen en was ik in gevecht met mezelf in de strijd tussen ego/controle en authenticiteit. Ik was op zoek naar antwoorden en ook een stukje bevestiging of ik op het juiste pad zat.
Het allerbeste aan dit traject was voor mij de ontmoeting met mijn gids Ezahr (magisch!) en het ervaren van de kracht van mijn overleden paard Joshua. Dat gevoel is zo overweldigend en liefdevol dat het al heel veel steun en antwoorden brengt zonder dan ook nog maar één werkpunt aan te zijn gegaan. Tijdens de sessies kon ik mezelf zonder moeite blootgeven omdat er zo’n fijne sfeer was.
Door dit traject ben ik opener geworden voor mezelf en voor anderen. Er is nu meer ruimte voor begrip voor mezelf en ruimte voor ontwikkeling i.p.v. stagnatie. Ik ben nu ook beter in staat om in te zien wanneer iets uit mijn hart komt en wanneer ik mezelf stuur met mijn hoofd en dat zie ik ook weer terug in hoe anderen mij benaderen. Door deze ervaring heb ik een stukje controle en boosheid los kunnen laten die ik met mij meedroeg en heb ik bijvoorbeeld een band kunnen opbouwen met mijn vader wat ik kan gebruiken in mijn relaties met mannen. Daarnaast begrijp ik de innerlijke strijd van anderen nu beter met al hun onzekerheden met de wetenschap dat dit niets met mij te maken heeft, maar hun eigen gevecht weerspiegelt. Ik kan daar nu makkelijker liefdevol naar kijken.
De tijdsduur van het gehele traject is ook lang genoeg m.b.t. je eigen ontwikkeling wat niet in een kort tijdsbestek kan.
Ik beveel dit VIPtraject uiteraard aan! Ik vond het één groot avontuur en ik heb erg veel zin om zelf nog meer ontdekkingen te gaan doen de aankomende maanden. Enorm bedankt voor deze mooie reis Jolanda!!

Romée Gerritsen, student cognitieve en neurobiologische psychologie.

 

Linda Thuijs

“Ik kan Jolanda van harte aanbevelen als je iemand zoekt die jou op een professionele manier kan begeleiden bij je persoonlijke groei en in het communiceren met je gids. Jolanda is een integer en zeer liefdevol persoon en ze biedt je een hoge servicegraad!”

Linda Thuijs, Visuele identiteit voor Bed & Breakfast, www.lindathuijs.nl

 

“Ik had het gevoel vast te zitten, zonder te weten waarin en waardoor. En ik had geen duidelijk idee over wat ik wilde gaan “doen”.
Het was geweldig om mijn gids te ontmoeten! En het prettige van het ontmoeten van je gids onder begeleiding, is dat je je er ook zekerder van voelt dat het klopt, dat je het niet “alleen maar verzint”.
Ik heb het gevoel dat ik door de sessie meer in het nu kan leven. En ik weet nu welke kant ik op wil met mijn leven (mijn eigen creativiteit weer oppakken en werken met sensitieve kinderen). Ik heb vertrouwen gekregen in de dingen die ik “zie” en voel en dat ik dat verder kan ontwikkelen, het voelt zekerder.
Ik beveel jouw diensten absoluut aan anderen aan. Ik vind dat je heel grondig te werk gaat. De sessie zelf verloopt heel prettig en duidelijk. En ik weet niet hoe het bij anderen gaat, maar bij mij kwamen door jouw begeleiding heel gemakkelijk beelden en antwoorden naar boven, waardoor het vertrouwen in mijn eigen intuïtie direct is gaan groeien. Ook na de sessie word je gestimuleerd om het geleerde te blijven gebruiken en verder te ontwikkelen. En dat alles op een heel positieve en stimulerende manier!
Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Jij krijgt de kracht van iemand echt naar boven. Dankjewel!”

1 jaar later: Het is bijna een jaar geleden dat ik een sessie had bij jou. Misschien herinner je het je nog? Ik wilde je even laten weten hoe het met me gaat. Want mede door de sessie met jou is er heel wat veranderd! Ik weet nog dat je zei dat mijn leven voor en na de sessie wel eens heel verschillend zou kunnen zijn. En dat is gebleken! Inmiddels ben ik Luisterkindwerker, mijn site is online en mijn passie heeft veel duidelijker vorm gekregen. Ik weet nu heel duidelijk voor mezelf dat ik wil helpen het bewustzijn te verhogen op de wereld. Kortom: het gaat lekker hier! Ik hoop ook met jou. Ik wilde je in ieder geval nog een keer hartelijk bedanken voor je werk met mij, ik vind dat je het fantastisch doet!

Dieneke Ankringa, Luisterkindwerker, www.bewustzijn-inspiratie-kracht.nl

 

Toen ik ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ reserveerde, had ik er moeite mee om mezelf te zijn, geaard te zijn, te leven vanuit mijn hart, en mijn gevoel te durven volgen.

Wat ik het allerbeste vond aan de sessie was jouw in-staat-zijn om bij mij te zijn, zonder me te pushen, te duwen.

Ik voel me na ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ niet meer alleen, ik hoef niet alles meer zelf op te lossen. En ik heb mijn maat (mijn gids) weer gevonden!

Ik zou niet weten hoe je deze dienst nog zou kunnen verbeteren en beveel deze dan ook zeker aan aan mensen waarvan ik het gevoel hebben dat zij daar in hun ontwikkeling aan toe zijn.

Nico Riepma, huisarts.

 

 

Voor ik ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ reserveerde, was ik op zoek naar mezelf en naar mijn missie.
De meditaties van de Online Training vond ik heel goed, ze pakten me direct.
Tijdens de sessie legde Jolanda me geen enkel antwoord in de mond, ze stuurde bij waar nodig, ze was heel geduldig en volledig op mij afgestemd.
Ik kan nu terug naar een goed gevoel als ik me wat slechter voel, ik kan terug naar mijn ware zelf. En ik heb mezelf energetisch leren verzorgen. Allemaal vanuit het gevoel van wie je bent.
Ik beveel ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ absoluut aan, ik voel me er bevrijd door!
Els van der Kroft, pedagogisch ondersteuner

 

“…Ik vind je aanpak van de combinatie van de diepte ingaan, en onze hogere sferen bezoeken, gecombineerd met met twee benen op de grond staan
een gezonde en heilzame werking hebben…”

 

“Wat zitten jouw cursussen toch verdraaid goed in elkaar! Mijn complimenten. Het is een genot eraan mee te doen!”

 

Christine van Geel “Sinds 2004 heb ik de workshops en cursussen van Jolanda gevolgd. Jolanda heeft de gave je samen met haar gidsen en jouw gidsen mee te nemen naar een niveau waarin je duidelijk kan zien en ervaren, waarmee je in jezelf aan de slag dient te gaan. Wat jou beperkt in je groei, wat jou ongelukkig maakt. Jolanda begeleidt je met veel liefde en oneindig veel geduld, je zou haast zeggen ‘engelen geduld’, op het pad van je ziel en zo ook op je levenspad.
Ben je met het onderwerp wat zich bij jou aandient aan de slag, dan zijn Jolanda en haar gidsen er steeds weer om je met liefde te pushen om toch weer een stapje verder te gaan. Zo ben ik stap voor stap verder gegroeid naar een compleetheid waarin ik het geluk kan ervaren, energiek ben, blij kan zijn met het leven, mijn liefde kan delen met mijn omgeving en anderen tot steun kan zijn.
De mogelijkheid bezitten om in een zakelijke omgeving de ego’s en spelletjes te overzien, geeft je een gevoel van vrijheid en onaantastbaarheid. In elke situatie in mijn kracht te blijven is een rijkdom. Dit heb ik te danken aan de begeleiding van Jolanda en de gidsen.”
Christine van Geel, accountmanager.

 

“Jolanda Linders heeft mij in contact gebracht met de helpende krachten in mijzelf en daarbuiten en me daarbij geleerd, wat ik nodig heb om dit proces te stimuleren en te koesteren. En toch gewoon lekker met beide benen op de grond te blijven staat en niet weg te zweven van de realiteit van alle dag. Ze is in één woord geweldig! Mijn leven heeft daardoor een positieve wending genomen en ik heb er een goed gidsencontact, fijne mensen om me heen, betere relaties, een opgeruimd huis en leuker werk aan over gehouden.”
Paula Deken, onderneemster.

 

José van Gool“Ik kwam bij Jolanda terecht, via de boeken van Jan Kleyn, nadat ik hinder ondervond van bepaalde gedragspatronen die gerelateerd waren aan angsten en onzekerheden. Tijdens de bijzondere regressiesessie kwam ik in contact met mijn hoofdgids. Dat was een intense ervaring.
Na dat eerste consult volgden er een aantal cursussen, themamiddagen, persoonlijke consulten en eCourse. Vele angsten werden overwonnen, onzekerheden verdwenen. Ik leerde om bij mezelf te blijven, te luisteren naar mijn hart in plaats van mijn hoofd, en naar mijn gevoel te handelen. Ik ervaar weer lucht, ik kan weer ademen. Dat beklemmende gevoel is verdwenen. De gedragspatronen waar ik hinder van ondervond, zijn al lang verdwenen, die lasten zijn van mijn schouders gegleden.
Het gereedschap wat Jolanda en haar helpers, mijn hoofdgids en helpers mij hebben aangereikt, heb ik gehanteerd. En het heeft mijn leven in positieve zin behoorlijk doen veranderen. Ik kan nu zeggen dat ik het leven beleef, in plaats overleef. En daar ben ik Jolanda en de helpers ontzettend dankbaar voor!
Jolanda is een warme, lieve en hartelijke vrouw, met enorm veel wijsheden, die met 2 benen op de grond staat. Een vrouw zonder oordeel, die echt geen priemend wijsvingertje naar je uit steekt. Ze is eerlijk, open en oprecht en haar humor maakt het luchtig. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten.”
José van Gool, verpleegkundige.

 

 “Wat bijzonder toch hoe jij je tomeloos voor ons inzet. Wat een toewijding, geduld en zachtheid. Dank je wel voor alle keren dat je mij weer op weg hebt geholpen. En vooral ook voor deze cursus. Bedankt voelt eigenlijk als niet genoeg! 1000 maal dank! Ik hoop je gedachtegoed, goed voort te zetten.”

 

“Zolang ik jou ken reizen je meditaties met me mee van boven de poolcirkel tot Nepal en Bali. Ook als we zeilen over de zee. Leuk hè. Jouw meditaties helpen me altijd weer, wat er ook nodig is, het werkt altijd. Dank xxxxxxxxxxxxx.”

 

“Dank voor de fijne workshop! Je geeft altijd net dat beetje extra, dat vind ik zo bijzonder aan jou, de energie doet dan echt z’n werk, ik ervaar dat echt zo! Dank dank!”

 

“Je hebt een duidelijke manier van verwoorden, en je weet altijd net die snaar te raken dat er nog meer klinkt. Je doet dat met humor en compassie. Dus dank jullie en jou wel hiervoor, en ik hoop dat je nog heeeeeeeel lang hiermee door wilt gaan!”

 

“Lieve Jolanda en helpers, wat fijn dat jullie er zijn en mij – en andere cursisten – geduldig aanmoedigen om mijn hartekracht nu écht te leven. Dank jullie wel!”