Succesvol in Jouw Kracht - half jaar programma

Jij hebt 'Ontmoet je Gids & Vind Jezelf' gedaan en je hebt gevoeld dat werkelijk alles in een ander licht komt te staan als je met je gids communiceert.

Je bent een gepassioneerd mens met grootse dromen. Je hebt een groot hart, je wil het beste van jezelf geven en daarmee een wezenlijk verschil in de wereld maken.

Het intrigeert je dat je nog zoveel meer van jouw bewustzijn aan zou kunnen spreken en je staat te popelen om te leren hoe jij steeds meer vanuit je hogere zelf kunt leven en creëren, niet alleen in je privéleven maar ook zakelijk. Je verlangt daarom ook naar een veel concretere connectie en communicatie met jouw persoonlijke gids maar je wil ook praktisch leren communiceren met engelen, krachtdieren en andere lichtwezens.

Je kunt niet wachten om weer een grote stap in je spirituele ontwikkeling te zetten, nog gelukkiger te worden en meer geluk te verspreiden en jouw mooie dromen voor je bedrijf en voor je gezin te verwezenlijken.


Herkenbaar? Dan is het tijd om van sensitiviteit jouw grootste succes te maken zodat je jezelf verder tot bloei brengt.In een half jaar leer ik jou hoe jij:

 • Vol vertrouwen een onverslaanbaar team vormt met jezelf.
 • Moeiteloos de juiste keuzes maakt, vanuit jouw hart en ziel.
 • Al je vraagtekens, twijfels, belemmerende overtuigingen en uitstelgedrag in een keer op non-actief zet.
 • De cirkel van heling effectief en definitief rond maakt waardoor jouw oude pijn en angsten in het verleden achter zullen blijven. Jouw kracht kan weer vrijuit stromen en connecten met het Universum!
 • Zelf al jouw levensvragen kunt beantwoorden.
 • Een kalm hoofd krijgt zodat je eindelijk kunt horen wat je hart je duidelijk wil maken.
 • De juiste mindset met de juiste heartset samenbrengt. Magie en succes gegarandeerd!
 • Met je gids kunt samenwerken. Resultaat: veel meer wijsheid gecombineerd met de kracht om die inzichten effectief toe te passen. Dus meer succes op persoonlijk en zakelijk vlak.
 • Jouw aardse doelen in lijn brengt met jouw zieledoelen. Dan volg je op een natuurlijke manier jouw hart en bewandel je het pad wat voor jou bedoeld is. Het vergroot je kans op succes aanzienlijk als je met het Universum mee beweegt.
 • Sensitiviteit als jouw grootste kracht kunt inzetten. Sensitiviteit geeft je toegang tot hogere levels van bewustzijn en tot enorme kosmische krachten.
 • Alle eerder verzamelde kennis en technieken naar een hoger level tilt.
 • Puur, gelukkig en succesvol kunt zijn in jouw persoonlijke én professionele leven - vanuit jouw unieke kracht. Succes start altijd ín jezelf!


Overstijg Jezelf En Maak Vanuit Jouw Sensitieve Kracht Jouw Mooiste Dromen Waar!

 • Stem af op je hogere bewustzijn en word steeds die betere versie van jezelf.
 • Ga voor die grootse prestatie!
 • Verzamel precies die inzichten en krachten die je daarvoor nodig hebt.
 • Claim jouw succes vanuit jouw hart en ziel.
 • En geniet van een krachtig leven vol wijsheid, plezier en succes!

Uniek

 • Als jouw mentor put ik uit mijn eigen levenservaringen en mijn ervaringen als regressietherapeut, specialist gidsencontact, sjamaan en ondernemer. Daaruit ontstaat een unieke combinatie van verschillende werkmethoden.
 • Een enorme schat aan werkervaring: sinds 1996 heb ik duizenden mensen geleerd hun kosmisch bewustzijn aan te spreken en hun kracht te ontwikkelen.
 • Ik deel mijn persoonlijke ervaring, kracht en wijsheid met je.

Altijd 'op maat'

 • Ik gebruik precies die technieken die jij nodig hebt om de volgende stappen in jouw groeiproces te kunnen zetten.
 • Ik leer jou bovendien hoe jij met jouw eigen gids kunt blijven communiceren, ook voor jouw werk.
 • Ik maak spiritualiteit praktisch toepasbaar.
 • De kwaliteit van mijn werk en het resultaat daarvan voor jou, zijn voor mij enorm belangrijk.

Jolanda Linders

Zweverig?

Er is helemaal niets zweverigs aan om als een ware levenskunstenaar het beste uit jezelf te halen!


Succesvol in Jouw Kracht - half jaar programma


Je ontvangt bovendien:
Veel cliënten geven aan dat de waarde van dit programma niet in woorden en niet in geld is uit te drukken:


"Jolanda is erin geslaagd mij weer echt in contact te brengen met mijn hart en het weer te leren vertrouwen. Een hart dat door een aantal levensgebeurtenissen in combinatie met hoogsensitiviteit was "verwond" en op slot gegaan, en echt blij functioneren en vrij leven in de weg stond. We hebben het uitgewerkt en geheeld en dat geeft veel kracht, en maakt dat ik met veel meer focus werk en leef en met liefde voor mezelf.
Ze heeft me handvatten gegeven en technieken geleerd waar ik nog steeds gebruik van maak en me in contact gebracht met mijn gids. En dat op een zuivere, down to earth en spirituele wijze. Een krachtige combinatie!"

Margriet Darwinkel, coach en oprichter van de Happy Family Academy, www.happyfamilylife.com"Toen ik het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject reserveerde, was ik op zoek naar een betere verbinding met mijzelf. Op zoek naar een manier om beslissingen te nemen vanuit mijzelf in plaats beslissingen gebaseerd op de mening van anderen.

Het allerbeste aan dit VIPtraject vond ik de stapsgewijze opbouw, de kennismaking met mijn gids en je nuchtere aanpak. Ik vind het een heel bijzonder idee dat mijn gids altijd bij mij is. Alleen is dus nooit alleen.

Er heeft echt een essentiële verschuiving plaats gevonden in hoe ik naar de dingen kijk.

Het Succesvol in Jouw Kracht VIPtraject heeft me opgeleverd dat ik heb leren communiceren met mijn ZELF. Letterlijk. Ondanks alles wat ik rationeel wist heb ik nooit geweten hoe. Ik weet dat ik mijn beslissingen gewoon simpelweg kan checken. En de laatste tijd merk ik dat ik de beslissingen ook een fundering kan geven in mijzelf. Dus ik schiet niet zomaar weer een andere kant op.

Ik zou je zeker aanbevelen. Ik waardeer je nuchtere en duidelijke aanpak. Ik zou je naar iemand anders omschrijven als een coach die veel geeft, die duidelijke kaders stelt, die stipt is in reageren en qua afspraken. Kortom erg prettig."

Gery Stevens, SEOspecialist en websitecoach bij Geryaal, https://geryaal.nl/"Voordat ik het traject reserveerde, had ik moeite met luisteren naar mijn hart, ik kon de stem van mijn hart niet herkennen. Ik liet mijn hoofd overuren draaien en had het gevoel van mijn ware pad weg te zijn gedwaald. Het allerbeste van het traject vond ik het maken van de mind maps (zo simpel maar zo effectief) en de sessies in de praktijk. Maar het meeste impact heeft het ontmoeten van de vrouwen gemaakt die ik ooit ben geweest, zij hebben mij laten zien wat mijn ware aard is; door mijn ziel in andere lichamen te zien en te voelen, heb ik mijzelf in dit leven ook teruggevonden.

Het ontmoeten van mijn gids was geweldig. Het voelde alsof wij in een draaikolk omhoog werden getrokken, ik werd er letterlijk duizelig van. In het begin was het onwennig om met mijn gids te communiceren, maar wel meteen heel effectief. Mijn gids helpt mij om mijn ‘problemen’ te relativeren en mijzelf af en toe wat minder serieus te nemen. Nu wordt het steeds vaker een gewoonte om even aan mijn gids te denken en met hem te communiceren.

Mijn hele leven is veranderd. Zo heb ik na 6 jaar mijn relatie op een goede manier beëindigd, omdat ik door het traject leerde wie ik echt ben en wat ik wil. Dat bleek niet meer te matchen met mijn relatie.

Ik zou dit traject zeker aanbevelen aan andere mensen. Duizendmaal dank lieve Jolanda!!!!!"

Donna, ondernemer."Voordat ik reserveerde, voelde ik me overspoeld door prikkels (vooral in groepen) en twijfelde ik aan mezelf, ik had het gevoel anders te zijn dan de massa, niet genoeg te zijn. Het allerbeste aan het traject vond ik dat ik veel meer bewustzijn kreeg over wie ik echt ben, en dan vooral met betrekking tot mijn hooggevoeligheid.

Jolanda, jouw onvoorwaardelijke steun en aanmoediging als die van een leeuwinnenmoeder heeft me steeds weer over drempels heen getrokken. Jij bent steeds in me blijven geloven en heb dit op een zeer overtuigende manier naar me geuit als ik het zelf niet meer kon vanuit het Hart. Door het traject geloof ik weer in mezelf en ik voel me hierbij gesteund door het universum, ik voel me verbonden. Ik heb zeker gevonden waar ik naar op zoek was. Ik beveel dit traject dan ook aan alle sensitieve mensen aan!"

Mo van Versendaal, Hulpverlener verslavingszorg, Mindfulness en Qi gong trainer
Dit bijzondere programma is helaas niet geschikt voor jou als:


Ik ga écht voor jou door het vuur:


Jouw investering voor dit unieke en krachtige programma waarin je in een half jaar tijd jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak een enorme boost geeft: € 2.125,00 (BTW is niet van toepassing). Ik garandeer je dat je jezelf en je leven niet meer terug kent, in de beste zin van het woord.

Betalen in vijf maandelijkse termijnen van ieder € 495,00 is ook mogelijk.Ben jij klaar om te kiezen voor:


Heb je nog vragen? Wil je me eerst even spreken? Of wil je reserveren?

Bel of mail me gerust, we kunnen ook via Skype overleggen.

Telefoonnummer: +33 6 36 47 79 04. eMail: info@jolandalinders.com