Ontmoet je Gids & Vind Jezelf

Ben jij op zoek naar antwoorden op levensvragen?

Gaan deze vragen vaak door jou heen:

 Wat zijn de juiste keuzes voor mij?

 Waarom is mijn leven zoals het is?

 Wat is de missie waarmee ik, als ziel, naar de aarde ben gekomen?

 Wie ben ik echt, in het diepst van mijn ziel?

 Waarom heb ik niet meer zelfvertrouwen terwijl ik zoveel talenten heb?

 Ik weet dat er meer in mij zit maar hoe kan ik het eruit krijgen?

 Wie is mijn persoonlijke gids en hoe kan ik met hem of haar leren communiceren?

 Hoe kan ik mijn spirituele ontwikkeling stimuleren?

Je hoeft niet langer te twijfelen want 

in slechts 1 sessie kun jij alle antwoorden helder krijgen... 

Het leren communiceren met je eigen gids, verandert alles in jezelf en in je leven

Toen ik voor de eerste keer bewust communiceerde met mijn gidsen Janùs en Linda, veranderde dat direct iets in mij: ik voelde me zo intens gekend, gekoesterd en veilig. Eenzaamheid was vanaf dat moment verleden tijd. Ik kwam thuis, en niet alleen bij mijn gidsen maar ook bij mezelf. In een klap ervaarde ik wie ik écht ben, in het diepst van mijn ziel.


Mijn gidsen begrijpen mij en mijn verlangens, mijn angsten en mijn verdriet zonder dat ik mezelf uit hoef te leggen. Zonder de adviezen en de heling die zij mij geboden hebben, zou ik absoluut niet in staat zijn om te werken en nog steeds bedlegerig en afhankelijk zijn.


Door in contact te zijn met deze wijze zielen, krijgen mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling dagelijks een enorme boost. Ze weten mij feilloos met mijn kosmische wijsheid en kracht in contact te brengen zodat ik daar niet alleen mezelf maar ook anderen mee kan helpen. Als ik dan ook nog zie hoe zij op zo'n ongelooflijk liefdevolle manier persoonlijk contact maken met sommige van mijn cliënten, en werkelijk wonderen verrichten, voel ik mij intens dankbaar.

Ze brengen daarnaast zoveel speelsheid en humor: héérlijk!


Aardse woorden schieten echt tekort om te beschrijven hoe fantastisch het is om met mijn gidsen te communiceren en samen met hen anderen te helen en helpen. Het geeft me intens veel vreugde om samen steeds verder te groeien naar hogere levels van bewustzijn, scheppingskracht en liefde. 

En jij kunt dit ook!

Jouw gids kan niet wachten tot jij hem/haar

de kans geeft om jouw kosmische mentor te zijn

In 'Ontmoet je Gids & Vind Jezelf':

Leer je communiceren met jouw persoonlijke hoofdgids.

Ga je terug naar het laatste leven wat je samen op aarde gedeeld hebt.

Ervaar je vanuit je hogere bewustzijn wie je écht bent, in het diepst van je hart en ziel.

Ga je terug naar een eerder leven waarin jij echt je ware zelf was, je hart volgde en met de flow van het Universum mee bewoog. Daar ga je jezelf, jouw kracht en jouw zielewijsheid terug vinden - jouw onbeschadigde, authentieke zelf.

Krijg je helderheid over de rode draad die vanuit vorige levens doorloopt in je huidige leven. 

En ontdek je met welke missie/opdracht jij naar de aarde bent gekomen.

De magische bewustwordingsreis die je tijdens deze sessie maakt, wordt aan het einde van de middag bekrachtigd met een sjamanistische healing.

Na 'Ontmoet je Gids & Vind Jezelf':

Ken je jouw gids en is er voldoende basis om met hem / haar te blijven communiceren. 

Heb je ervaren hoe magisch en allesveranderend het contact met je gids is, en alles in een ander licht zet.

Kun je al jouw vraagtekens afvinken en achter je laten. Héérlijk!

Is jouw missie/opdracht helder, als jij daar al je keuzes op afstemt ben je van succes verzekerd.

Heb je inzicht gekregen in de blauwdruk van jouw ziel en jouw zielepad. 

Heb je een fundering gelegd onder jouw hoogsensitieve bestaan, de kosmische bouwtekening van jouw leven ligt nu voor je en je kunt aan de slag om je leven vorm te geven zoals het bij jouw ziel past en hoort. 

Zweverig? Vergeet het maar!

Er is niets zweverigs aan om als een ware levenskunstenaar het beste uit jezelf en uit het leven te halen.

Dit zeggen anderen:

"Jolanda Linders heeft het vermogen om ons met deskundigheid, liefde en intuïtie te begeleiden naar het verleden, voor onze geboorte. Het is een ervaring die een diep begrip geeft van het heden en alles in een nieuw, groter perspectief zet."

Susan Smit, schrijfster van romans en boeken over persoonlijke groei.

"Ik was nog niet zo lang bezig met mijn spirituele ontdekkingsreis en liep tegen een onzekerheid aan, die mij ervan weerhield te geloven in mijzelf en zichtbaar te durven zijn als startende ondernemer. Voor mij is het bijzonder waardevol geweest om te ontdekken waar mijn onzekerheid is ontstaan. De ontmoeting met mijn gids heeft mijn leven veranderd en bovendien was het bijzonder om mijn eigen kracht te ervaren in het leven wat ik met hem gedeeld heb.

Jolanda is een liefdevolle, inspirerende en integere vrouw. Het was een unieke ervaring om met haar, mijn gids te mogen ontmoeten… en tools aangereikt te krijgen waarmee ik in mijn innerlijke kracht kan blijven staan.

Ik beveel Jolanda zeker aan anderen aan want ze heeft veel goeds en wijsheid te bieden. Ze is als persoon een fantastische vrouw… en professioneel gezien is ze ook heel goed. Alles is tot in de puntjes verzorgd.

Super bedankt Jolanda!"

Esther Benard, expert op het gebied van coaching met paarden bij verslaving gevoelige.

"Voordat ik mijn afspraak bij Jolanda maakte had ik last van onzekerheid en onrust. Door de Online Training werd ik bewuster van mezelf. Aan alle onderdelen heb ik wat gehad en de meditatie vond ik het fijnst.

Door de Sessie bij Jolanda ontdekte ik waar mijn onverklaarbare verdriet, angst en onzekerheid vandaan kwamen. Dat ik daardoor mijn hart afsloot en niet kon genieten van al het moois dat mijn leven biedt.

Het was GE-WEL-DIG om met mijn gids te leren communiceren!

Nu, na de Online Training en de Persoonlijke Sessie, heb ik rust. Ik voel me zekerder en ik voel me geliefd, kortom: gelukkiger! Ik heb er alle vertrouwen in dat ik ook daadkrachtiger ga worden, maar de tijd zal me dat leren. Ik kan wel zeggen dat mijn trilling is veranderd!

Ik beveel deze Online Training met de Persoonlijke Sessie ‘Ontmoet je Gids & Vind Jezelf’ zeker aan. Het heeft mij zo ontzettend geholpen om de kwaliteit van mijn leven te verbeteren, dat gun ik iedereen!"

Belinda Doornbos, Leefstijlconsulente bij Longevity Praktijk Purity

BONUS ter waarde van € 89,00

Gratis toegang tot de Online Training: De Kracht van GidsContact

 • e-Book 'De Kracht van GidsContact' met daarin alle informatie over gidsen, redenen te over waarom alle sensitieve mensen met hun gids zouden moeten leren communiceren, plus vier oefeningen die je zullen helpen om beter naar je gevoel te luisteren.
 • MP3: Uitleg over Gidsen
 • MP3: Meditatie 'Ontmoet je Gids'
 • Toegang tot de opnames van twee webinars waarin ik je help om het contact met je gids tot stand te brengen en waarin ik vragen beantwoord over gidsen en andere levenskwesties. Natuurlijk neem ik je in deze webinars ook mee in een aantal heerlijke meditaties!
 • Deze Online Training is de perfecte voorbereiding voor je sessie bij mij in de praktijk. Je zult daardoor het maximaal haalbare resultaat uit jouw sessie halen.

Sorry!

'Ontmoet je Gids & Vind Jezelf' is helaas niet geschikt voor jou als:

 1. je liever in de mallemolen van de vraagtekens blijft rond draaien.
 2. je liever afhankelijk blijft van wat anderen vinden.
 3. je graag gebukt blijft gaan onder je hoogsensitiviteit.
 4. je liever gedurende 10 sessies alle antwoorden bij elkaar wilt sprokkelen, zonder de kracht en de magie te ervaren als alles in 1x samenkomt.
 5. je twijfelt of dit iets voor jou is. Als je ergens twijfelachtig in stapt, zul je twijfelachtige resultaten krijgen.

Ik ga écht voor jou door het vuur:

 • Ik geef 100% inzet.
 • Ik wil 100% resultaat voor jou.
 • Dat commitment vraag ik ook van jou.

Niet goed? Geld terug!

Ik heb het volste vertrouwen in mijn diensten en ik wil echt alleen hele blije cliënten. 


Als jij tijdens de sessie compleet blokkeert en daardoor niet in staat bent om met je gids te communiceren en een reis te maken door jouw eerdere levens, dan krijg jij je geld terug.

Even praktisch alles op een rij:

 • Een super verhelderende, uitgebreide live sessie van maar liefst 3 uur. 
 • Alles online, vanuit de comfort van je eigen huiskamer. Of.... 
 • Heerlijk op het platteland in Midden-Frankrijk, zodat je je in alle rust en onder mijn begeleiding in dit bijzondere transformatieproces kunt onderdompelen. Dit zal echt een bepalend moment uit je leven gaan worden: niets zal meer hetzelfde zijn, in de beste zin van het woord. 
 • De sessie neem je op je telefoon op zodat je later met de opname kunt blijven werken. Je zult er zelfs jaren later nog steeds nieuwe inzichten uit halen. 
 • Bonus ter waarde van € 89,00: gratis toegang tot de Online Training 'De Kracht van GidsContact' - de perfecte voorbereiding voor jouw sessie bij mij in de praktijk.
 • Niet goed, geld terug garantie. 
 • De investering voor deze allesveranderende sessie plus online training, waarmee jij inzicht krijgt in de blauwdruk van jouw ziel en jouw zielepad, bedraagt € 495,00. (BTW is niet van toepassing.)
 • Betalen in 3 maandelijkse termijnen van € 195,00 is ook mogelijk. 
Regression therapist, shaman, spiritual teacher

LET OP!

Achter de schermen ben ik druk aan het werk om het gehele dienstenpakket te vernieuwen. 

Alle diensten die je nu op mijn website ziet, zullen binnenkort verdwijnen en opgaan in uitgebreidere programma's voor ondernemers waar een hogere investering voor nodig zal zijn. Ook 'Ontmoet je Gids & Vind Jezelf' zal dan definitief niet meer te reserveren zijn. 

Nu nog wel, binnenkort niet meer. 

Heb je nog vragen? Wil je me eerst even spreken? Of wil je reserveren?
Bel of mail me gerust om een afspraak te maken voor een kennismakings-videocall.
Telefoonnummer +33 6 36 47 79 04
eMail: info@jolandalinders.com 

arrow_drop_up arrow_drop_down