Page content

Jan Kleyn

Jan Kleyn (1927-1998) heeft belangrijke ontdekkingen gedaan over gidsen, het leven na de dood en vooral over regressietherapie. Met zijn gids Leila had hij een zeer innig en liefdevol contact.

Jan KleynJan heeft een kleine groep mensen opgeleid om volgens zijn methode te werken en zijn werk over te nemen. Die mensen werden door de kosmos op zijn pad gebracht en zijn gids Leila liet hem duidelijk weten wanneer er weer een ‘leerling’ bij hem op de bank beland was. Zo ook gebeurde dat ook met mij.

Om zijn leerlingen te verenigen heeft hij zelf de Kleyne Kring opgericht die tot kort na zijn overlijden heeft bestaan. Zijn leerlingen konden altijd bij hem terecht voor raad, advies of steun. Of gewoon voor een vriendelijk woord.

Duizenden mensen werden door Jan met hun gids in contact gebracht. Hij schreef diverse boeken over gidsen en regressietherapie. Zijn kennis en inzichten kunnen dus ook heden ten dage nog mensen helpen en gelukkig maken!

 

krabbel Jan Kleyn

certificaat Jan Kleyn

De boeken van Jan Kleyn zijn:

Jouw persoonlijke gids. (ISBN 90-6010-840X)
Omgaan met gidsen. (ISBN 90-6010872-8)
Ben jij paranormaal begaafd? (ISBN 90-6010-861-2)
Geesten, gidsen en engelen. (ISBN 90-6010-913-9)
Je gids naar een vorig leven. (ISBN 90-6010-951-1)

Jouw persoonlijke gids - Jan Kleyn

Omgaan met gidsen - Jan KleynBen jij paranormaal begaafd - Jan KleynGeesten, gidsen en engelen - Jan KleynJe gids naar een vorig leven - Jan Kleyn

 

 

 

 

 

Alle boeken zijn uitgegeven bij uitgeverij Strengholt.

 

Comment Section

1 reactie op “Jan Kleyn


Door I.G v.d. schaaf-Jager op 16 februari 2016

Graag zou ik informatie willen over een opleiding regressie therapie.
Zelf ben ik A therapeut, maar zou deze wijze van behandelen graag eigen willen maken.

Plaats een reactie


*